2009. augusztus 9., vasárnap

Kéri valaki?

Kedves Bloggertársak és Olvasók!

Van a birtokomban egy betelt Tefal pontgyűjtő füzet. Talán sokan tudjátok, hogy ezzel féláron lehet megvásárolni 2009. augusztus 27-ig bizonyos Tefal termékeket (főleg serpenyőket.) Természetesen - ahogy lenni szokott - egy edény megvásárlásához egy füzet használható fel.
Nekem még így is drágák, és nem is szándékozom ilyesmit vásárolni mostanában, ezért szívesen odaadom valakinek, aki tényleg felhasználná.
Kérlek Titeket, hogy érdeklődés esetén hagyjatok egy megjegyzést e bejegyzéshez. Ha esetleg többen is szeretnék, akkor sorsolásra kerítünk sort.
Mivel már nem olyan sokáig lehet beváltani a pontokat, így azt is kérem, hogy legkésőbb jövő szerda estig jelezzetek vissza. Pénteken pedig feladom postán a füzetet elsőbbséggel (feltéve, hogy kell valakinek.)

12 megjegyzés:

szepyke írta...

Csak halkan jegyzem meg, hogy vannak boltok, ahol eleve ennyiért, vagy még olcsóbban lehet ezeket az edényeket beszerezni. Illetve, megint csendben mondom, hogy ennyi pénzért jobban megéri megvenni a levehető füles verziót. A Vasedénynél, vagy mi most a neve akcióban ezeknél az áraknál olcsóbban lehet hozzájutni az edényekhez.

erős ildikó írta...

Teljesen igazad van. Csak azért tettem fel a blogra ezt a lehetőséget, hátha mégis érdekel valakit, s akkor ne menjen a kukába.

szepyke írta...

Jaj, félre ne értsd, én is gyüjtögettem a pontokat két barátnőmnek, és nekik is elmondtam, amit leírtam. De ők is így vették meg valamelyik edényt. Nem akartalak megbántani, ha így hangzott volna!

erős ildikó írta...

Nem hangzott úgy. Egyébként nem én gyűjtögettem ezeket a pontokat. Kaptam, s nem akarom úgy eldobni, hogy meg sem kérdezek senkit.

duende írta...

De rendes vagy! :)

Jó ötlet. Bár most sajna nekem sincs szükségem serpenyőre, nemrég vettem 2 újat.

erős ildikó írta...

Macaroon!
Ezt a pontgyűjtő füzetet a TESCO áruházakban lehet beváltani, általában mindegyikben elkülönítve ki is vannak téve ezek az edények.
A többi boltról, lehetőségről és akcióról én nem tudok pontosat, azokról kérdezd szepykét!

erős ildikó írta...

Kedves Mac!
Nagyon szívesen adom Neked, ha nem lesz más jelentkező, de a bejegyzésben azt igértem, hogy bevárom a szerda estét, és több érdeklődő esetén sorsolok (majd Apu kihúzza.)
Mindenképpen értesítelek természetesen.

lúdanyó írta...

Szerintem nagyon jó serpenyők! Nekem éppen tönkrement a régi Tefal, nagyméretű serpenyőm és ilyet szereztem be a Tescoban a pontgyűjtéssel. Sokkal jobb minőségű, mint az átlagos, boltban kapható Tefalok és az ára, így, kedvező is. Nem tudom, hogy Szepyke milyen fajtát látott, hol, mennyiért, én még csak drágábban találkoztam vele.

szepyke írta...

Amikor ez az akció elkezdődött, rákerestem a nevük alapján az edényekre és a google egy csomó találtatot dobott ki, ahol egy csomónál vagy ezen az áron, vagy olcsóbban volt ugyanaz az edény.
Ezért írtam. Ha most rákerestek, lehet, hogy megint kidobja. Ez úgy nem éri meg, hogy ezekért a pontokért 40000 forintot kellett elkölteni a Tescoban, bár általában nem ezért költ el az ember 40000 ft-ot.

nagyorsolya írta...

Sziasztok! Nekem is van betelt füzetem, ha valakit érdekel, és érte tud jönni Szigetszentmiklósra. Én imádom ezeket az edényeket, tényleg nagyon jó minőségűek, csak nekem már van annyi, amennyire szükségem van. És nem ezért költöttem el többször 40E Ft-ot a Tescoban, hanem amúgy is oda járok vásárolni, így elkértem a pontokat. :) Mondjuk a blogomon hagyjatok egy bejegyzést, légyszi!

lúdanyó írta...

Szepyke, rákerestem és képzeld el, hogy az első találatok eladó pontgyűjtőfüzetek voltak :) (1000 ft/füzet)

Én sem azért mentem oda, hogy gyűjtsek az edényre, de néha szoktam ott vásárolni.

Hedvig írta...

Sziasztok! Jani vagyok Hédi férje. Szorgos kis hangya módon összegyűjtögettem a pontokat, és megvettem egy 28 cm-es serpenyőt. Szerintem a minősége sokkal jobb, mint a többi hasonló serpenyőnknek, amit ehhez képest kb. 2/3 áron vettünk korábban. Úgy gondolom, hogy még így is megérte az árát. Az egész pontgyűjtés legnegatívabb tanulsága az volt - amikor a második kis füzet is betelt, hogy milyen marha sok pénzt hagyunk ott a TUSKÓ-ban.