tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post3507193970063215555..comments2023-10-21T11:30:30.364+02:00Comments on NAPMÁTKA TŰZHELY - ÉLET ÉS ÉTEL MAGYARORSZÁGON: Fokhagymás kenyérropogós és a komjáti retteneteserős ildikóhttp://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-52465579650525680442009-03-12T18:23:00.000+01:002009-03-12T18:23:00.000+01:00Nekem eddig nem jutott eszembe. Nem mondom, hogy n...Nekem eddig nem jutott eszembe. Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, de néha jólesik.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-80445431270736550742009-03-12T10:50:00.000+01:002009-03-12T10:50:00.000+01:00Én is szoktam maradék baguette-ből készíteni. Rége...Én is szoktam maradék baguette-ből készíteni. Régebben boltit vettem, de alig van benne, meg így gazdaságosabb stb.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-23432540433328388882009-03-11T08:20:00.000+01:002009-03-11T08:20:00.000+01:00Köszönöm a verseidhez a segítséged! ÁgiKöszönöm a verseidhez a segítséged! ÁgiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-29046917100580033252009-03-10T20:12:00.000+01:002009-03-10T20:12:00.000+01:00Kedves...trinity!Örülök, ha beválik a recept - aká...Kedves...<BR/><BR/>trinity!<BR/>Örülök, ha beválik a recept - akár más fűszerezéssel is!<BR/><BR/>Andi!<BR/>Igen-igen, a pirulás tényleg megy olaj nélkül is elég gyorsan. Nekem az volt a szerencsém, hogy épp elmenni készültünk, így szinte a sütő előtt vártam-sürgettem az elkészültét.<BR/><BR/>Duende!<BR/>A bort természetesen megkóstoltam, bár nem vagyok nagy fogyasztó. Ez egy savanykás bor, igazából az édesért sem vagyok oda. Legjobban talán a fehér szárazat tudom élvezni - nagyon néhanapján, és akkor is valamihez. De azért örülni szoktam, ha valaki hoz az utóbbiból, mert főzéshez szívesen felhasználom időnként...<BR/>Örülök, ha tetszik az új versrovat!<BR/><BR/>Kedves Névtelen/ Ági!<BR/>Külön egy versre nem tudok linkelni, de valamennyi versemet megtalálod - köztük a Káprázatot is teljes terjedelmében - a kézműves honlapom Olvasószoba menüjében:<BR/>http://www.napmatka.hu<BR/>Köszönöm, nekem tényleg úgy kerek a világ, ha a test és a szellem (lélek) is megkaphatja a magáét.<BR/>Még a szakácskönyvekből is inkább a mesélőseket szeretem, ahol történetek is vannak, nem csak recept.<BR/><BR/>Dulmina!<BR/>Köszönöm a megtiszteltetést!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-60160441870391693042009-03-10T15:06:00.000+01:002009-03-10T15:06:00.000+01:00Van egy kis meglepetésem számodra, légy szíves néz...Van egy kis meglepetésem számodra, légy szíves <A HREF="http://dulmina.blogspot.com/2009/03/elismeres.html" REL="nofollow">nézz be hozzám</A>!Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-46997851761967622262009-03-10T11:53:00.000+01:002009-03-10T11:53:00.000+01:00Szia!Meg tudnád adni az egész vers (Erős Ildikó - ...Szia!<BR/>Meg tudnád adni az egész vers (Erős Ildikó - Káprázat) elérhetőségét? Esetleg feltennéd?<BR/>Előre is köszönöm!<BR/>Külön gratula a test és a lélek együttes ápolásának!<BR/>ÁgiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-39336367499391924362009-03-09T23:35:00.000+01:002009-03-09T23:35:00.000+01:00Én is pirítóst ebédeltem ma! Imádom! :)Nagyon fino...Én is pirítóst ebédeltem ma! Imádom! :)<BR/><BR/>Nagyon finom lehetett a fűszerolajaddal...<BR/>Remélem, a borocskát is megkóstoltad?! :)))<BR/><BR/><BR/>És jó a versötlet is, örülök neki.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-62104145203406520632009-03-09T23:24:00.000+01:002009-03-09T23:24:00.000+01:00Mint tudod, nekem a pirulással pont nem volt gond....Mint tudod, nekem a pirulással pont nem volt gond... :-)Andihttps://www.blogger.com/profile/15544578861953257842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-5478545611409538322009-03-09T22:57:00.000+01:002009-03-09T22:57:00.000+01:00Örülök neki!Örülök neki!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-76229009288152274852009-03-09T22:54:00.000+01:002009-03-09T22:54:00.000+01:00Nagyon jó ötlet!!! Ha tudnád, a középső lányom mán...Nagyon jó ötlet!!! Ha tudnád, a középső lányom mániákusan imádta és vetette azt a bizonyos zacskós vackot! De ez, ez nagyon klassz!!!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-24630215411718023802009-03-09T22:28:00.000+01:002009-03-09T22:28:00.000+01:00Ha kicsit beolajozod sütés előtt, bármilyen fűszer...Ha kicsit beolajozod sütés előtt, bármilyen fűszer jól megtapad rajta, és könnyebben pirul.<BR/>Nagyon örültem az ötletednek, rögtön elindult a fantáziám...erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-37172447940827135232009-03-09T22:22:00.000+01:002009-03-09T22:22:00.000+01:00Fantasztikus a továbbfejlesztés! Képtelen voltam k...Fantasztikus a továbbfejlesztés! Képtelen voltam kitalálni, hogyan is lehetne fokhagymássá varázsolni a kenyérchipset, ahogy a boltban is kapható! De most már megvan a megoldás! :-)Andihttps://www.blogger.com/profile/15544578861953257842noreply@blogger.com