tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post3929876968629648866..comments2023-10-21T11:30:30.364+02:00Comments on NAPMÁTKA TŰZHELY - ÉLET ÉS ÉTEL MAGYARORSZÁGON: Húsos-zöldséges alapmártáserős ildikóhttp://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-38093645690485765302009-09-26T13:23:27.154+02:002009-09-26T13:23:27.154+02:00Igen, lefagyasztom.
Tudom, hogy sokan az olaszos m...Igen, lefagyasztom.<br />Tudom, hogy sokan az olaszos mártásokat is csak összedobják, vagy félkész termékeket használnak, de nekem azok valahogy túl paradicsomosak, vagy túl édesek, vagy túl savanyúak, ezért is inkább rászánom az időt, ha ilyesmit akarok készíteni.<br />Ráadásul ez is inkább idő- mint munkaigényes, valóban lehet közben mást csinálni.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-21777878869303454072009-09-26T12:06:35.284+02:002009-09-26T12:06:35.284+02:00Hasonlóan készítem a bolonyai mártást, mármint ami...Hasonlóan készítem a bolonyai mártást, mármint ami a főzési időt és a hozzávalók nagy részét illeti.Petr. gyökeret nem-, de sűr. parad. teszek bele, hogy jó paradicsomos legyen. Mindég másnapra főzök és a mártás főzése általában nem okoz problémát, mert úgy is a konyhában vagyok. Amikor a kolléganőim azt mondják, hogy gyorsan összedobok egy kis bolonyait, akkor általában én nagyokat hallgatok. Nem értenék, mit vacakolok? Eddig csak egy adagot főztem, de igazad lehet a nagyobb mennyiséggel. A maradékot lefagyasztod?Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-71432367539903135652009-09-26T09:35:28.169+02:002009-09-26T09:35:28.169+02:00Ez nagyon tetszik nekem, Napmátka.
Valamikor sort ...Ez nagyon tetszik nekem, Napmátka.<br />Valamikor sort kerítek rá majd.<br />Olvastam, hogy az olaszoknál is az igazán jó tésztára való húsos mártásokat nagyon sokáig rotyogtatják, akkor érik igazán össze, akkor lesz valóban finom.<br />Hm... jól hangzik! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-10113748224166274022009-09-26T09:19:43.935+02:002009-09-26T09:19:43.935+02:00Kicsit hasonlóan szoktam készíteni én is mártást/o...Kicsit hasonlóan szoktam készíteni én is mártást/okat, de kíváncsi vagyok és egyszer ki próbálom így, mert vajat és tejet nem szoktam bele tenni, de ettől különleges és a hosszabb főzési időt sem bírtam kivárni:)Ízlésszindrómahttps://www.blogger.com/profile/09073221679550430290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-24252063240946970492009-09-25T23:41:55.359+02:002009-09-25T23:41:55.359+02:00Ez nagyon tetszik! Egészen különleges lehet a végé...Ez nagyon tetszik! Egészen különleges lehet a végén hozzáadott tejtől.Makkahttps://www.blogger.com/profile/07018746261664042601noreply@blogger.com