tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post4507120571829652447..comments2023-10-21T11:30:30.364+02:00Comments on NAPMÁTKA TŰZHELY - ÉLET ÉS ÉTEL MAGYARORSZÁGON: Pástétom pirított zöldségekből, olajbanerős ildikóhttp://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-79573075289725967622011-03-21T14:52:26.445+01:002011-03-21T14:52:26.445+01:00Amit elfelejtettem: Talán tetszetősebb lett volna ...Amit elfelejtettem: Talán tetszetősebb lett volna turmixolás helyett csak villával darabosra törni... (legközelebb:)erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-18056526710110391482011-03-21T14:50:25.237+01:002011-03-21T14:50:25.237+01:00Szia! Nem biztos, hogy bejön Nektek, Hanczur példá...Szia! Nem biztos, hogy bejön Nektek, Hanczur például nem nyitott az ilyesmire, pedig ő mindenevő. De valahogy az olajoknak nem nagy barátja. Akik viszont ettek már hasonlót, és szeretik az ilyesmit, azoknak jó szívvel ajánlom. Én a salátáimra is olajos önteteket csinálok.<br />Medvehagyma: én is azt mondom, módjával. Nagyon finom lehet benne, de az is egy jellegzetes íz, így ha azt használod, valamit el kellene hagyni, például az olajbogyót. Együtt több karakteres íz sok lenne.<br />Köszönöm, hogy benéztél!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-81544562072429321352011-03-21T07:40:41.332+01:002011-03-21T07:40:41.332+01:00Érdekes. Én mindenevő vagyok és nagyon szeretem a ...Érdekes. Én mindenevő vagyok és nagyon szeretem a zöldségféléket is, de így még nem ettem. Kíváncsivá tettél. Megmutatom Melindának és kipróbáljuk egyszer. Van benn fokhagyma, így gondolom megbírja a medvehagymát is, módjával. Legfeljebb vegyesebb lesz a színe.MJhttps://www.blogger.com/profile/03469467569189638791noreply@blogger.com