tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post9200236059222374391..comments2023-10-21T11:30:30.364+02:00Comments on NAPMÁTKA TŰZHELY - ÉLET ÉS ÉTEL MAGYARORSZÁGON: Rózsafagylalt többféleképpenerős ildikóhttp://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-32884677417622650282012-06-07T14:17:30.020+02:002012-06-07T14:17:30.020+02:00Egy kis kiegészítés: a "szokni kell" - ú...Egy kis kiegészítés: a "szokni kell" - úgy érzem - nem a rózsa ízére vonatkozik, mivel páromnak a rózsalekvár ízlett - még töménysége ellenére is, bár amint mondtam, a lekvár inkább való ízesítésre, mint önmagában való eszegetésre. A "szokni kell" inkább a paleo fagylaltváltozatoknak (pl. mandulavajjal) és a kókusztejnek szól. Így bátran arra biztatok mindenkit, hogy próbálja csak ki a rózsafagylaltot kedvenc (!) fagylaltreceptje szerint - nem lesz csalódás! Ha még így is édeskésnek éreznénk, tehetünk rá keserűcsokoládé öntetet vagy balzsamecetkrémet - így a színek és az ízek is szép kontrasztban lesznek.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-8746344221643165682012-06-07T10:02:51.835+02:002012-06-07T10:02:51.835+02:00Azért ezt az ízt szokni kell egy kicsit, mert még ...Azért ezt az ízt szokni kell egy kicsit, mert még nem csipke, de már nem csalán. Valahol a kettő között hűsíti a fogysztót. Nekem meg a gyümölcsökből inkább a fanyar, a húzós kedvencem.Hanczurhttps://www.blogger.com/profile/03540671007488194230noreply@blogger.com