tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post5964431816644182185..comments2023-10-21T11:30:30.364+02:00Comments on NAPMÁTKA TŰZHELY - ÉLET ÉS ÉTEL MAGYARORSZÁGON: Újkrumplis-gombás egytálerős ildikóhttp://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-91050976417092910622009-05-25T18:41:42.620+02:002009-05-25T18:41:42.620+02:00"Kis" változtatásokkal megcsináltam...(Nem volt fű..."Kis" változtatásokkal megcsináltam...(Nem volt fűszeres olajom, a családnak meg amúg000y is konzervatívabb az ízlése, ezért szalonnát pirítottam, ennek a zsírjába zsályaleveleket és egyben fokhagymát dobtam-pirítottam, utána jöttek a zöldségek) Hmmmm.. nem utoljára készült! :D De azt már most látom, hogy nálunk az adagokat duplázni kell majd... ;) <br /><br />A desszert pedig a mai vacsora után: bodzasorbet... :D<br />De valamit még nem csinálhatok jól a fagyigéppel, mert nekem inkább hókristály-szerű lett, mint fagyi.. :-o A zöldalma remek ötlet volt!Vacskamatihttps://www.blogger.com/profile/06027364692403323160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-80952570977802601022009-05-15T21:57:00.000+02:002009-05-15T21:57:00.000+02:00Én sem láttam még kedvemre(és pénztárcámra való) ú...Én sem láttam még kedvemre(és pénztárcámra való) újkrumplit idén! Pedig nagyon finom...Ami késik, nem múlik:)trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-11445281961049782762009-05-15T21:41:00.000+02:002009-05-15T21:41:00.000+02:00Ha lesz újkrumpli, ezt mindenképpen ki fogom próbá...Ha lesz újkrumpli, ezt mindenképpen ki fogom próbálni!Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-47357404843633228312009-05-15T17:19:00.000+02:002009-05-15T17:19:00.000+02:00Rózsaszirup: szerintem egy hét még
(ha süt a nap)
...Rózsaszirup: szerintem egy hét még<br />(ha süt a nap)<br /><br />Krumplihéj: Érdekes, mert megsütve elég nehéz "leválogatni" a héját.<br />Én most például nem is éreztem, hogy rajta van. Az öregebb krumplinál persze észreveszem, de sütve az is finom...<br />Persze leveshez, paprikáskrumpliba (imádom új krumpliból is!) természetesen megpucolom.<br /><br />Újkrumpli: Én is most ettem először - köszönhetően a szerdai piacozásnak...erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-2908423803070404842009-05-15T15:47:00.000+02:002009-05-15T15:47:00.000+02:00Én is várom az eredményt!
Az egytálad nagyon gusz...Én is várom az eredményt!<br /><br />Az egytálad nagyon guszta, idén még nem is ettem újkrumplit... :(<br /><br />Limara, nálunk is jobban meg a pucolt változat. De néha sütöm így egyben is.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-1159128433305281122009-05-15T15:39:00.000+02:002009-05-15T15:39:00.000+02:00Nagyon szeretjük mi is az ilyen egyszerű, de remek...Nagyon szeretjük mi is az ilyen egyszerű, de remek ételeket. Egyszer én is héjastul sütöttem, a kiscsaládom közölte velem, hogy ha legközelebb sem lesz időm megpucolni, szóljak inkább, segítenek! És bőszenköpködték a héját! :)))Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1614329322426815123.post-38565394123879938622009-05-15T15:14:00.000+02:002009-05-15T15:14:00.000+02:00Várom a rózsaszirup végeredményét!Várom a rózsaszirup végeredményét!Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.com