2008. június 21., szombat

Csokoládéba zárt gyümölcs




Másik újoncomat - egy szilikon csokoládé-, fűszervaj-, parfé- illetve jégkockaformát - tegnap este avattam fel. Semmi különös nem volt itthon, viszont Apukám hozott egy kiló gyönyörű meggyet. Ezért úgy döntöttem, hogy a sűrű étcsokoládéba fél-fél szem meggy kerül. A bonbonok burkolatát egy 75%-os kakaótartalmú Mistica nevű csokoládé alkotta, amire egészen véletlenül akadtam a helyi kisboltban. Utánanéztem, a Gorenjka nevű szlovén csokoládégyár terméke.
A forma mindenesetre bevált, remélem a fűszervajakat is szépen ki lehet majd emelni belőle. A keskenyebb részeknél most is tartottam sérüléstől, de a kemény csokibevonat jól bírta a megpróbáltatást.

Nincsenek megjegyzések: