2009. február 24., kedd

A farsangi közvélemény-kutatás lezárása


Ezúton szeretném megköszönni minden kedves Látogatómnak, hogy válaszolt a blogomon közzétett közvélemény-kutatás kérdéseire. Egyúttal az eredményeket is megosztanám.
A farsang igen hosszú volt idén, ma - húshagyókedden - ér véget, és a holnapi nappal egy új időszak - a húsvétot megelőző negyven napos böjt - kezdődik. Erre az időtartamra új közvélemény-kutatást indítok, de először nézzük a most lezárt témákban érkezett válaszokat.
Az első kérdés arra vonatkozott, hogy ki miben süt a legszívesebben (leggyakrabban) süteményt. 103 szavazat érkezett. A legtöbb válaszadó a hagyományos fém tepsire voksolt, kereken 40%. Második helyen népszerűségben a tapadásgátló bevonattal ellátott sütőlemez (-edény) végzett, a szavazatok 33%-ával. 14,5%-ot ért el mind a hőálló üveg/kerámia/kő edény, mind pedig a szilikon sütőforma. Elgondolkodtatott az eredmény, különösen a második kérdésre adott válaszok okán.
Ez pedig úgy szólt, hogy használsz-e sütőpapírt. Erre vonatkozóan 80 szavazatot kaptam. A válaszadók 82,5%-a igennel, míg 17,5%-a nemmel szavazott. Nem titkolom el saját válaszaimat sem: én magam többnyire tapadásgátló bevonattal ellátott (nem teflon) sütőlemezen sütök, és nem szoktam sütőpapírt használni. Viszont Grenadine a közvélemény-kutatás kapcsán felhívta a figyelmemet egy Gabojszánál bemutatott igen jó minőségű termékre, amiről itt olvashattok többet.
Még egyszer köszönöm, hogy velem gondolkodtatok, játszottatok. Holnap igyekszem az új témát is közzétenni a blogon, amire a böjti időszak alatt várom a válaszaitokat.
(A képen: egy fából készült mintanyomó részlete látható, amit mézeskalácshoz szoktam használni.)

1 megjegyzés:

duende írta...

Kíváncsian várom az új közvéleménykutatásod!